Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Водещите марки слухови апарати в света

                                 

Близо 400 милиона души по света страдат от загуба на слуха, като според Световната здравна организация тази цифра се очаква да нарастне значително.

Хората с увреден слух могат да се възползват от най-модерните и нови технологии на слуховите апарати, които ще отговорят на специфичните им нужди и ще подобрят значително начина им на живот.

Phonak, Oticon, Widex, Siemens и Starkey са сред водещите компании-производители на слухови апарати в световен мащаб, като техни продукти се използват в над 150 държави.                                                                                  

 

За Phonak

Новаторски дух и отдаденост – това е, което превръща швейцарската компания за слухови апарати и аксесоари Phonak в един от водещите производители в тази област. В продължение на повече от 60 години Phonak използва иновативни технологии, които подпомагат качеството на живот на всички хора, страдащи от увреден слух.

Водени от тази уникална страст и вдъхновение – да са в помощ на хората, швейцарските производители създават технология, която е преодоляла техническите огранчения и предлага уникално преживяване за вашия слух.

 

 

 

Fonio - ексклузивен представител на Phonak за България

Голямото разнообразие от всички нововъведения на Phonak може да намерите в Център за слуха Fonio - официалния представител на швейцарската компания у нас.

Тук може да изпробвате технология от най-ново поколение, създадена така, че всички хора да са в състояние да чуват, разбират и да се наслаждават на богатото разнообразие от звуци. 

Заповядайте в Центровете на слуха Fonio за безплатна консултация и тест на швейцарски слухови апарати от най-ново поколение. Срещу депозит може да пробвате слуховите апарати с марката Phonak за период от 7 дни и само ако сте доволни - да ги закупите. Специалистите ни ще ви обяснят как може да смените старите си апарати с нови или как да закупите за първи път слухов апарат. Независимо каква е вашата слухова загуба, възраст или бюджет, ние ще ви предложим решение. 

                   

Fonio Център - бул. "Васил Левски" 97, София                                   Fonio Център - ул. "Хан Аспарух" 31, София

                                                 

                                                                 Fonio Център - ул. "Русе" 15, Варна

 

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС, ЗА ДА ВИ ЗАПИШЕМ ЧАС ЗА ПРОБА!