Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Слухов апарат PHONAK модел Naida Q30

(12 гласа, оценка 3.75 до 5)
-
Слуховите апарати Phonak Naida Q е най-пълната серия слухови апарати, които покриват от средна до дълбока слухова загуба. Тя включва три модела по мощност, които са разпределени в 4 класа.

1,050.00 лв
Подробно описание

Слуховите апарати Phonak Naida Q30 са от серия основен клас слухови апарати. Според степента на слухова загуба и нивото на мощност на слуховия апарат, Naida Q30 се предлага в 3 различни варианта задушни модела:

  • Phonak Naida Q30 – RIC – покриват от средна до дълбока загуба на слуха. Този модел има възможност за 3 различни приемника според загубата на слуха – Standard xReceiver, Power xReceiver, SuperPower plus xReceiver.
  • Phonak Naida Q30 – SP – покриват от средно тежка до дълбока загуба на слуха.
  • Phonak Naida Q30 - UP – покриват от тежка до дълбока загуба на слуха.

                                                                                                                                                                                                                                                 Въпреки че Phonak Naida Q30 е от основен клас слухови апарати, той има допълнително усилване на мощността и предлага допълнителни характеристики. Заедно с ключовата технология на платформата Quest, функциите на слуховите апарати Phonak Naida Q30 са базирани на новата технология Binaural VoiceStream. Това е безжична комуникация между двойката слухови апарати; по този начин те обменят информация по между си с цел подобряване на вашето чуване.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Phonak Naida Q30 са задушни слухови апарати и са с 8 канала и 4 програми – две с ръчна настройка и две стрийминг; с широкообхватен микрофон. Заедно с функциите от базовия клас Q15, в Naida Q30 са включени и следните:

  • SoundRecover – прави високочестотните звуци по-лесни за чуване във всички ситуации;
  • WhistleBlock – елиминира дразнещото пищене преди Вие или хората около Вас да ги чуете;
  • NoiseBlock – намалява дразнещия фонов шум, напр.  на двигатели и вентилатори, без да приглушава гласовете на говорещите. Основен NoiseBlock.
  • UltraZoom – фокусира системата върху гласовете на хората пред Вас, като същевременно редуцира шумовете встрани и отзад. Основен UltraZoom;
  • Acclimatisation Manager – нивото за усилване на слуховия апарат се променя автоматично, когато е необходимо.

 

Всички модели от серията са устойчиви на вода и прах, имат директен аудио вход и фиксиран насочващ микрофон. Допълнителните функции включват BassBoost – повдигане на басовите честоти; DataLogging – архивираща функция, която съхранява данни за времето на ползване на апарата; сигнал за край на батерията и за смяна на програмата.  

 

Слуховите апарати Phonak Naida Q30 имат съвместимост с Roger/FM системите на Phonak и с безжичните аксесоари на Phonak.

 

Phonak Naida Q 30 в зависимост от модела работи с батерии №13 и №675. Цветовата гама предлага избор от 14 различни цвята на корпуса, еднакви за трите модела според степента на мощност – различни нюанси на бежово, тъмни цветове като графитено сиво и черно, ярки като червено и синьо. Настройката се прави с прецизно компютърно програмиране. Слуховите апарати Phonak Naida Q30 са изградени върху ключовите технологии на платформата Quest и са програмирани чрез софтуера за монтиране на Phonak Target ™.