Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Слухов апарат PHONAK модел Sky V70

(2 гласа, оценка 5.00 до 5)
-
Семейството на слуховите апарати Sky V покриват от лека до дълбока слухова загуба. Те са специално създадени, за да задоволяват слуховите нужди на деца и тийнейджъри.

2,900.00 лв
Подробно описание

Слуховите апарати Phonak Sky V са подходящи за почти всички степени на слухова загуба - за различни индивидуалности и нужди в общуването. Phonak Sky използва съвременни технологии, които позволяват на децата да чуват повече важни звуци от речта, по телефона, във ветровити ситуации или в ресторант. Всичко това във весели, цветни устройства.

Безопасни и лесни за използване

Всички модели на задушни апарати Sky V имат светлинен индикатор, който осигурява спокойствие на родителите. Той видимо потвърждава, че слуховите апарати са включени, програмата Roger е активирана и също предупреждава за изтощена батерия. Допълнителната защита срещу изваждане на батериите и защитените звукови рогчета предлагат по-голяма безопасност за най-малките.

Персонализирани и издръжливи

Апаратите Sky V притежават серификат IP68, гарантиращ най-високото ниво на устойчивост на вода и прах.  

Материалът, от който са иградени Sky V прави корпусa на слуховите апарати по-стабилен и лек. Изключителната концепция Mix & Match позволвава да избирате между 7 цветни рогчета и 16 цвята Roger приемници.

Видео, показващо богатото разнообразние на цветови комбинации

Технология, която отговаря на нуждите на всяко дете

Sky V подобрява разбирането на речта и комфорта на чуване със SoundRecover2 и операционната система за автоматично разпознаване Sky OS, която е създадена специално за да отговаря на детските слухови нужди. Чрез създаването на оптимално изживяване при чуване Sky V позволява на повече деца и да общуват с увереност отколкото когато и да било.

Видето, показващо тeхнологиите, събрани в детските слухови апарати Sky V

Увереността е ключът

Благодарение на безжичните аксеоари на Phonak и Roger системите децата и тийнейджърите подобряват чуването и разбиранто. Настройката за определяне посоката на звука на Roger системите позволява на децата едновременно да чуват учителя, когато се намира на далечно разстояние и връстници, който са в непосредствена близост. Това осигурява на децата увереността да се справят в различни слухови ситуации. Слухови апарати Sky V автоматично се свързват и приемат сигнала от микрофоните Roger.

Слуховите апарати Sky V се предлагат в два варианта: задушни слухови апарати (BTE) и апарати с изнесен говорител (RIC). RIC  моделите се изработват с черупка, за да пасват на вашите уши - цената на RIC модел е 3 700 лв.