Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

ComPilot TV Link II Set

(5 гласа, оценка 4.00 до 5)
-
Заедно ComPilot и TV Link II ще прехвърлят любимата Ви телевизионна програма директно към слуховите апарати със стерео качество на звука. Бутоните за контрол на звука на ComPilot Ви помагат да чувате комфортно без това да влияе на звука на околните, които гледат същата програма. В допълнение, инсталирането в една стъпка Ви помага да свържете системата вкъщи в рамките на 60 секунди.

700.00 лв
Подробно описание

Телевизия за цялото семейство - тази битка се води от години – Вие искате да усилите звука, за да чувате по-добре, а Вашият партньор иска да го намали. Този, който държи дистанционното управление, печели за деня.

Phonak ComPilot и TV Link II е решението, което търсите и което превръща Вашите слухови апарати Phonak в безжични слушалки със стерео качество на звука.

И тъй като ComPilot има вграден Bluetooth, той служи не само за гледане на телевизия, но има възможност да се свързва лесно с различни устройства, които имат Bluetooth. Това го прави идеално допълнение към Вашите слухови апарати, независимо дали гледате филм на компютъра си или слушате музика.

Phonak ComPilot с TV Link II е идеален за гледане на телевизия и е полезен също при слушане на музика, гледане на филми на компютър или на таблет и за разговори по мобилния телефон.