Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Кой е правилният слухов апарат за Вас?

Запознайте се с нашата богата гама слухови решения на водещи производители в сферата

 

https://lh4.googleusercontent.com/Y83RbAIoOLzG6AFydmpmiut7L2938g185CyUHYfPII0=w725-h207-p-no

В Център за слуха Fonio ще намерите висококачествени швейцарски и немски слухови апарати на световните лидери на пазара - Phonak и Signia Siemens. Разполагаме с пълната гама от всички модели слухови апарати. Важно нещо, което трябва да знаете е, че всеки апарат е индивидуален и се избира според специфичната загуба, начин на живот и бюджет, с който разполагате. 


Слуховите апарати могат да бъдат задушни, вътреушни и вътреканални в зависимост от това къде и как се поставят на ухото.

ВАЖНО: 

За закупуването на слухов апарат  нашите клиенти могат да се възползват от целева безвъзмездна помощ  от Агенция "Социално подпомагане" за отпускане на средства за закупуване на дигитални слухови апарати. За повече информация можете да се свържете с нас. 


За удобство на клиентите ни, ние разделихме слуховите ни апарати на 5 класа:
 

Базов -  Това са слухови апарати, които притежават от 2 до 4 канала и 2 програми. Подходящи са за възрастни хора, които водят по-изолиран начин на живот и прекарват времето си основно вкъщи.
 

Основен - Слухови апарати, които предлагат малко повече функции от базов клас. Имат 8 канала и са с 4 програми. Подходящи са за хора, които са в предпенсионна възраст или съвсем наскоро са станали пенсионери. Тези слухови апарати ще им предоставят необходимите функции за техния все още по-активен начин на живот и общуване. Цените им са между 

Стандартен - Това са слухови апарати с 12 канала и 6 програми. Подходящи са за работещи хора, които не могат да си позволят върховите технологии и цени на високия и премиум класа. Този клас ще покрие нуждите на хората със слухова загуба без да предоставя последната и най-нова технология.


Висок - Това са слухови апарати с 16 канала и 8 програми. Тези слухови апарати от висок клас са подходящи за активни хора, които искат да се насладят напълно от естествените звуци, които ги заобикалят, когато попадат в различни шумови среди. Този клас слухови апарати са с включени функции от технологията Binaural VoiceStream , което означава безжична комуникация между двойката слухови апарати така, че максимално да уловите всеки звук и чрез двете си уши. 
 
 

Премиум - Това е най-високият клас слухови апарати с върхово качество и технологии, и богата гама от функции. Имат 20 канала и са с 10 програми. Подходящи са за активни бизнес хора, които искат да се възползват от изцяло автоматични настройки. Апаратите са със собствен изкуствен интелект и изцяло сами разбират и определят програмата, която да използват. Това са слуховите апарати от най-върхов клас и съответно цени. 

ПОКУПКА БЕЗ РИСК!

ПРОГРАМА: 100% КЛИЕНТСКА УДОВОЛЕТВОРЕНОСТ! 

​В Център на слуха FONIO Клиентът е с главно "К".   Затова създадохме програмата за "100% Клиентска удоволетвореност", която  позволява да тествате слуховите си апарати за период от 14 дни без ангажимент за покупка! Единственото, което е наобходимо оставането на депозит в случай на повреда или загуба на устройствата.  

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА ПРОБА И ТЕСТ:

За да помогнем в избора Ви, ние предоставяме БЕЗПЛАТЕН тест на слуха. Така ще успеем да намерим правилният слухов апарат за Вас от самото начало! 

Попълнете формата и ние ще се свържем с ВАС, за да насрочим час за преглед с някой от нашите специалисти.