Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Открийте нови звуци заедно

Загуба на слуха

Осъзнаването на първите признаци на слухова загуба ще помогне на Вас и Вашия близък да намерите правилния път и да преоткриете света около Вас. Слуховата загуба е постепенен процес затова признаците й са трудно забележими. Симтомите за намален слух включват: увеличаване силата на звука на телевизора, трудност при следене на разговор в шумна среда и др. По тази причина е препоръчително редовно да правим тест на слуха си.

Научи повече

Видове слухови апарати

Швейцарските слухови апарати Phonak и немските Signia Siemens са разпределени в различни класове, които предоставят необходимите предимства и функции, за да имате пълноценна връзка със заобикалящата Ви среда и да се наслаждавате на звуците на живота. Нашите специалисти с удоволствие ще Ви демонстрират и обяснят подробно по какъв начин работят слуховите апарати и как помагат спрямо слуховите Ви нужди.

Научи повече

Нашата продуктова гама

При нас ще откриете широка гама от модели слухови апарати, използващи най-новите технологии. Благодарение на богатото разнообразие имате възможността да изберете най-подходящите слухови апарати според степента на слухова загуба и конкретните Ви нужди. Нашите специалисти ще Ви помогнат при избора и ще Ви консултират за най-подходящото за Вас решение.

Научи повече