Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Защо да изберете Fonio?

green-line-img

Избирайки Fonio Вие ще получите внимание и грижи от опитни специалисти, които ще Ви помогнат да промените начина, по който чувате света около Вас. Ако искате да подобрите слуха си или сте забелязали, че слуховото Ви решение не отговаря на слуховите Ви нужди, Fonio ще Ви помогне.

Ние отделяме нужното време, за да разбрем състоянието на слуха Ви и влиянието, което оказва върху Вашия живот и най-близките Ви хора. Нашите слухови решения са създадени, за да се чувствате комфортно докато ги носите и всеки ден да осъществявате пълноценна връзка със заобикалящата Ви среда.

Като наш клиент Ви приветстваме да се възползвате от възможността за тест на слуха, както и да пробвате нашите сухови апарати, за да разберете как ще подобрят качеството на Вашия живот.

Нашите специалисти ще Ви дадат експертни съвети. Те разполагат с най-новите технологии за слухови апарати от водещи производители. Ще получите специално отношение, както и различни възможности, съобразени с Вашите нужди и бюджет.

Предлагаме широка гама от услуги и предимства, както и последваща грижа. Отговаряйки на Вашите слухови нужди чрез програмата ни за последваща грижа, Ви гарантираме, че ще получите максимална удовлетвореност от слуховите решения. 


Доживотна грижа
Като наш клиент Ви осигуряваме доживотна грижа и безплатна диагностика на слуха.5-звездно сервизно обслужване
Редовно обслужване и поддръжка, за да удължите живота на Вашите слухови апарати.Основен/Първоначален комплект за почистване 
Ще получите 1 таблетка за почистване, 1 таблетка за изсушаване и контейнер за сушене, които ще Ви помогнат да поддържате максималната ефективност на слуховите апарати. 

 Гаранция
Като клиент на Фонио ще получите 2 години гаранция, която ще Ви осигури спокойствие при проблем със слуховите апарати. 

 Батерии
При покупка на слухов апарат ще получите батерии за 1 година (20 от Агенцията за социално подпомагане и 16 от Фонио).

 Безплатна проба на безжични аксесоари 
За да извлечете максимума от своите апарати, ние Ви предоставяме възможността безплатно да изпробвате богата гама от безжични аксесоари.

 Безплатна проба на апарати
Имате възможността безплатно да изпробвате последните нововъведения в света на слуховите апарати.Препоръчайте ни на приятел 
Kато ценен клиент ще получите подарък – ваучер за пазаруване, ако Ваш близък закупи слухов апарат от нас.

 30 дни гаранция за връщане на парите
Ако след покупка не сте доволни от слуховите си апарати, ние ще Ви върнем парите.

 


12 центъра за слуха в България
Независимо кой от центовете ни ще посетите, винаги ще получите необходимото внимание и съдействие.