Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ НА СЛУХА

https://lh3.googleusercontent.com/OnflyaZ3Ef4pJoM4P0fZs2H-YmKaQxsyp0Fo5Q3Ipe0=w887-h411-no

Погрижихте ли се за слуха си и този на вашите близки?

Слуховата загуба започва незабелязано. Хората, които страдат от слухова загуба в началото не забелязват и не подозират нищо. Всичко им се струва нормално. Истината е, че вашият мозък се адаптира към новата ситуация и компенсира за намалелите сигнали от ушите ви.

Какви са последствията от слуховата загуба?

Необходимо е да увеличавате силата на говора на телевизора, разговорите по телефона стават все по-голямо изпитание, трудно чувате звъненето на входната врата или телефона, трябва да ви повтарят, за да разберете другите. Комуникацията става все по-затруднена. Вие все по-трудно намирате пътят за пълноценно общуване.

Физическите последствия

Слуховата загуба в много случаи кара хората да се отдръпват и да се изолират, те изпитвате повече тъга и безпокойство, раздразнителни сте и имат проблеми с концентрацията. Ако слуховата загуба не се коригира, тя може да доведе до физически проблеми като умора и отпадналост, главоболие, световъртеж, стрес и депресия. 

Не чакайте твърде дълго! 

Обикновено хората със слухова загуба чакат 10 години, преди да се погрижат за нея. Много малко предприемат навременни действия, за да възстановят своето чуване и да подобрят качеството си на живот. 

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС, ЗА ДА ЗАПИШЕМ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ НА СЛУХА ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ!