Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Нашата гаранция

green-line-img

100% КЛИЕНТСКА УДОВОЛЕТВОРЕНОСТ

100% КЛИЕНТСКА УДОВОЛЕТВОРЕНОСТ

В Център на слуха FONIO Клиентът е с главно "К". 

Нашата цел е да предложим най-доброто решение за нуждите на клиентите ни. Затова създадохме програмата за "100% Клиентска удоволетвореност", която да гарантира безрискова покупка за нашите клиенти. 

Всеки от Вас - нашите клиенти - може да се възползва от нея при желание преди покупката на слухов апарат. 

При нас можете да изберете да тествате слуховите си апарати за период от 7 дни без ангажимент за покупка. 

Това, което трябва да направите е да дойдете и с някои от нашите специалисти да изберете подходящия слухов апарат за Вашите нужди и бюджет. След като се спрете на Вашия модел слухов апарат можете да поискате да го тествате за период от 7 дни, за да се уверите, че това е точния избор за Вас. 

Уведомете нашия специалист, че желаете да се възползвате от програмата "100% Клиентска удоволетвореност" ако такава не Ви бъде предложена. Нашият специалист ще Ви поиска да оставите определена сума гаранционен депозит в зависимост от апарата, който изберете. 

След като внесете гаранционния депозит то Вие ще можете да вземете апаратите за проба. След като изтече 7 дневния срок за проба Вие ще трябва да дойдете в някой от нашите центрове и да потвърдите или да се откажете от покупката си. 

В случай, че потвърдите покупката - то ще трябва да внесете остатъка от сумата за слуховите апарати и те ще станат ваши. 

В случай, че слуховите апарати не са Ви паснали ще можете да изпробвате други или да поискате сумата на депозита си обратно. 

Ако по време на тестовия период Вие загубите или повредите слуховите апарати то депозита, който сте заплатили няма да Ви бъде върнат. 

Смятаме, че предложението ни е справедливо! 

Ще се радваме и ако Вие смятате така и дойдете, за да се възползвате от него!

Очакваме Ви в нашите центрове!

Екипът на Център за слуха FONIO