Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Имате ли близки и роднини, които страдат от слухова загуба?

Слуховата загуба започва незабелязано. Хората, които страдат от слухова загуба в началото не забелязват и не подозират нищо. Всичко им се струва нормално. Първите, които забелязват за слуховата загуба това са близките и роднините, колегите. Разбирате за проблемите на близките ви със слуха от: увеличаване силата на говора на телевизора, разговорите по телефона стават все по-голямо изпитание, трудно чуват звъненето на входната врата, трябва да им повтаряте няколко пъти и на по-висок тон, за да ви разберат. 

Какви са последствията?

Комуникацията става все по-затруднена. Вие все по-трудно намирате пътят за пълноценно общуване със страдащите от слухова загуба. Слуховата загуба в много случаи кара хората да се отдръпват и да се изолират, те изпитват повече тъга и безпокойство, раздразнителни са и имат проблеми с концентрацията. Ако слуховата загуба не се коригира, тя може да доведе до физически проблеми като умора и отпадналост, главоболие, световъртеж, стрес и депресия. 

Не чакайте твърде дълго! Помогнете им!

Обикновено хората със слухова загуба чакат почти 10 години, преди да се погрижат за нея. Отговорност и на близките им е да им помогнат да разберат за съществуването на проблема и да ги накарат да потърсят решение. Ако не се погрижим за близките си....кой ще го стори? 

Слуховите апарати - Завръщане към нормалния живот! 

Хората със слухова загуба изпитват невероятно подобрение в качеството си на живот веднага щом започнат да използват слухови апарати. Като резултат те поддържат по-добри семейни отношения, по-уверени са и изпитват по-голяма независимост и сигурност. 

Швейцарски слухови апарати PHONAK - световният лидер в производството на слухови апарати!

  • Дискретни, с визия на моден аксесоар
  • Не свирят в ушите
  • Свободно използване на телефона и чуване на телевизора
  • Съществено подобряват общуването с другите

ЦЕНТРОВЕ ЗА СЛУХА FONIO В СОФИЯ

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Запишете се във формата по-долу и ние ще се свържем с вас, за да запишем час за базплатен тест на слуха, консултация за слухова загуба и проба на слухови апарати за вас и вашите близки и роднини!