Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Педиатрични кабинети за деца с увреден слух

Център за слуха Fonio разполага с педиатрични кабинети в София (бул. "Васил Левски" 99) и във Варна (ул. "Русе" 15). Те са оборудвани със специализирана апаратура за установяване на слухова загуба при деца и настройка на слухови апарати. Нашият екип е съставен от отлично квалифицирани специалисти с богат опит в своята област.

Съвременна апаратура за изследване на слуха при децата:

  • VRA (Visual Reinforcement Audiometry) - Визуалната аудиометрия е поведенчески тест, който се прилага при много малки деца от шестмесечна до около тригодишна възраст. VRA цели да установи как малките деца реагират на звуци.

  • CERA (Cortical Evoked Response Audiometry) - Изследването на нервни потенциали без анестезия се прилага, за да определи слуховия праг на пациента. Чрез поставяне на електроди на главата се записват неврологичните му реакции, които трябва да се появят в отговор на звуков стимул. Повече информация за изследването може да намерите  тук.

 

  • Тимпанометри - Уреди за диагностика на налягането в средното ухо. Те осигурявят бързо изследване, като резултатите могат да бъдат отчетени в рамките на няколко секунди. Тимпанометрите са с дизайн, подходящ за детското ухо.

 

  • Аудиометри - Уреди за ефективна диагностика на нарушенията на слуха. Измерват остротата на слуха, чрез определяне на чувствителността на слуховия орган към звукови вълни с различна честота.

 

  • Специализирана техника за настройка на слухови апарати Phonak

 

УНГ специалисти в Педиатричните центрове на Fonio:

доц. д-р Марио Милков

д-р Денница Томова

 

Педиатричен кабинет - София

 

Педиатричен кабинет  Педиатричен кабинет


Педиатричен кабинет - Варна

 

Педиатричен кабинет  Педиатричен кабинет


Иновативна технология, посветени професионалисти и подкрепа на семейството при работата му с дете/ца със слухови проблеми. Това са основни изисквания за нормално развитие на социални умения при децата и постигане на оптимални слухови възможности.

В Педиатричните центрове на Fonio сме отдадени на тези принципи и на мисията всекидневно да помагаме на деца и техните родители. Това е, което наистина ни вдъхновява и мотивира. Заповядайте, тук сме, за да помогнем!