Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Новата платформа слухови апарати Nx на Signia е вече тук

Новата платформа слухови апарати Nx на Signia е вече тук
Новата платформа слухови апарати Nx на Signia е вече тук

Signia Nx е най-съвременната платформа за слухови апарати в света, която осигурява несравнимо първоначално приспособяване, като комбинира безпогрешно чуване с естествено звучене на собствения глас.

Първата в света функция OVP (Own Voice Processing) подобрява естественото възприемане на собствения глас при 80% от неудовлетворените ползватели на слухови апарати.

Какво представлява OVP?

Функцията OVP акустично сканира главата по време на процеса на настройване, като разпознава собствения говор. След като се извърши сканирането, се прилага специална настройка докато носещият апаратите говори. При отсъствие на говор звуците се усилват нормално. С други думи NX обработва отделно собствения глас и страничните звуци. За разлика от стандартните слухови апарати, които не разграничават собствения глас от заобикалящата среда, OVP прилага оптимизирано обработване на сигналите при двете ситуации, въз основа на разпознаване на собствения глас в реално време. Разширеният динамичен обхват запазва целостта на усиления сигнал, дори и в много шумни среди.

Естественото звучене на собствения глас, което предлага Signia NX, позволява на специалистите по слухопротезиране по-прецизно настройване на слуховите апарати за по-ясно чуване както на цялата акустична среда, така и на собствения глас. Това отключва пълния потенциал на слуховите апарати и допринася за по-добро чуване във всяка ситуация, дори и в много шумна среда.

Новите модели на Signia Nx предлагат високо качество на звука, отлично разбиране на говора и дискретен дизайн, съобразени с естествените нужди на хората със слухова загуба.

Pure Charge&Go Nx

Най-естественият собствен глас в съчетание с удобно безжично презареждане.

Pure Charge&Go Nx комбинира всички предимства на Signia Nx с удобно безжично презареждане. Той осигурява най-естествения собствен глас и безупречно разбиране на говора, най-доброто Bluetooth свързване, дистанционно поддържане в реално време с Signia TeleCare 3.0 и най-високотехнологичното безжично зареждане в забележително малък дизайн. Хората, носещи Pure Charge&Go Nx вече не трябва да се притесняват за смяната на батериите. Просто презареждат и продължават да ги ползват!

Pure 10 Nx

Дискретност в комбинация с естествено чист звук.

Ултра-малкият Pure 10 Nx комбинира изключително дискретен дизайн с максимално естествен звук. Неговият елегантен външен вид се допълва от множество иновации, които възпроизвеждат ясен звук и отлично разбиране на говора в шумна среда. Безжичният Pure 10 Nx е идеалното решение за тези, които предпочитат семпли и дискретни слухови апарати.

Motion 13P Nx

Директен стрийминг с голямо разнообразие от опции за настройка.

Невероятно гъвкавият Motion 13P Nx е идеален за хора със собствени изисквания за настройка и с тежка до дълбока слухова загуба. В допълнение към гъвкавостта, мощността на задушния слухов апарат съчетава собствения глас със заобикалящите го звуци, като придава най-естественото звучене на гласа и най-ясното разбиране на говора в шумна среда. Motion 13P Nx осигурява пълно Bluetooth свързване и Signia TeleCare 3.0 с допълнителен модул T-Coil.

За пълен комфорт и хармония Signia Nx разполага с функции като: OVP - подобрява естественото възприемане на собствения глас, Speech Quality – потиска шума и прави речта по-ясна и разбираема, 3D Classifier – подобрява чуването по време на движение, Sound Clarity – за естествен и реалистичен звук във всяка среда.

Само сега може да пробвате апаратите от новата платформа Signia Nx във всеки наш център в страната. Запишете се за проба ТУК!