Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Има много неща, които трябва да имате предвид при избора на кохлеарен имплант. Ето някои от причините, поради които да изберете AB:

 

Чуване в шумна среда

Притеснява Ви околният шум? AB предлага най-съвременните решения за чуване в шумни среди.

Технология за чуване с две уши

AB като част от Sonova Group предлага пълна гама от решения за чуване с две уши при всички видове слухова загуба.

Автоматични функции

Вътре и навън. В тиха или шумна среда. Или много шумна среда – с AB няма нужда да променяте програмата или настройките, защото Вашият AB звуков процесор автоматично се грижи за това вместо Вас.

Чуване по телефона

Тъй като телефонът ви е нещо повече от машина за социални медии с джобен формат, AB ви позволява да слушате и говорите по телефона комфортно и уверено.

Безжично свързване

С комбинацията от AB иновации и доказани Phonak технологии можете да се насладите на всички съвременни удобства на безжичната връзка.

Музикално удоволствие

Иновациите на AB буквално ще пренесат музиката до ушите Ви. Използвайки най-високата звукова резолюция, ние Ви даваме възможност да усетите всички нюанси на музиката и да разберете текстовете по-ясно от всякога.

Възможност за надграждане

Както технологиите се усъвършенстват, така и Вашият имплант може да бъде обновен - без необходимост от допълнителна операция. Насладете се на несравними гъвкавост на програмите и качество на бъдещите технологии.

Подкрепа, обучение и рехабилитация

Разбираме, че избора на кохлеарно имплантиране може да бъде решение, променящо живота. Ние ще бъдем на разположение по всяко време.

Удобство и комфорт

Можете да носите звуковия процесор на ухото или където пожелаете. Имат няколко варианта, от които да изберете, без това да повлияе на ефективността.