Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Ние от Fonio знаем, че имате надежди и очаквания за бъдещето на Вашето дете. Искате детето ви да посещава общообразователните училища, да се научи да говори, да се смее и да се сприятелява на детската площадка.

Независимо дали детето ви е родено глухо, преживяло внезапна загуба на слуха или не вече иска да носи слухови апарати имплантната система на AB може да бъде ефективно решение зазагубата на слуха при детето Ви. Кохлеарните имплантанти от AB са позволили на хиляди деца по целия свят да говорят, да успяват в училище и да общуват със своите връстници. Тъй като Вие и Вашето дете сте в началото на това пътуване, можете да бъдете сигурни, че нашите професионалисти ще Ви насърчават, подкрепят и информират през цялото време.

С Advanced Bionics чудеса се случват всеки ден. 

Никой не пътува сам

Наясно сме, че слуховата загуба идва със стрес и много различни емоции, затова се стремим да направим пуването на детето Ви към по-добро чуване възможно най-удобно. От определянето на това дали детето Ви има нужда от импланти, през разбирането на ползите от ранната двустранна имплантация и финансирането, до операцията, възстановяването, активирането, дори и след това ние ще сме непрекъснато до Вас.

  1. Получете подкрепа
  2. Получете безплатни ресурси в помощ на Вашето дете

Получете оценка

След като направите теста заведете детето си за оценка от специалист. Вашият аудиолог ще извърши тестове, за да определи дали детето Ви е подходящо за имплантиране

Финансиране

Ние сме тук, за да Ви помогнем в процеса на избиране, финансиране и живот с кохлеарни импланти.

Определяне на дата за имплантация и настройване

Ако детето Ви е подходящо, специалистът ще назначи дата за операция и първоначално настройване. Настройването се извършва когато детето Ви започне да чува първите звуци с импланта. Не след дълго детето Ви ще чува много добре.

Подобрете слуха на детето си

Да се научиш да чуваш с кохлеарни импланти е вълнуващо пътуване. The Listening RoomT предоставя на вашето семейство интерактивни и уникално проектирани практически упражнения на английски език, за да подпомогне развитието на речта, езика и чуването на деца от всички възрасти.

→ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАШ СПЕЦИАЛИСТ