Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

 

 

 

 

Advanced Bionics осигурява една то най-съвременните кохлеарни имплантни системи в света, която помага на Вас или Вашите близки да чувате отново или да преживеете радостта от звука за първи път.

 

 

 

 

 

К О Х Л Е А Р Е Н  И М П Л А Н Т  
H I R E S  U L T R A

 

1  Електронен масив

Създаден за нежно поставяне в кохлеата, електродът доставя 120 спектрални линии на звука, за да ви помогне да разбирате реч и да се наслаждавате на музика. 2
 

2  Електронен пакет

Напреднала технология, създадена да поддържа настоящата и бъдеща генерация на звукови процесори и функции. 
 

3  Комуникационна връзка

Усъвършенстваната комуникационна връзка получавата цифрово представяне на звука от външния звуков процесор и изпраща информация за статуса на имплантната система и слуховия нерв обратно към процесора. 

 

4  Магнит

Магнитът предоставя сигурна връзка към външния универсален предавател. Безопасен е за стандартни ЯМР изследвания и може лесно да се премахме и замени ако са необходими по-силни облъчвания. 


 

Защо да изберете HIRES ULTRA?
Кохлеарният имплант HiRes Ultra дава доказаните предимства на по-ясното говорене и по-широка гама от звуци, всичко това в тънък MRI съвместим пакет.

 

Малък и мощен

Този тънък, малък, дискретен дизайн е подходящ за възрастни и за деца. 
HiRes Ultra е проектиран да надмине стандартите на индустрията за устойчивост при удар,5 позволявайки на Вашето дете да се наслаждава на приключенията на живота без притеснение.

 

MRI-съвместимост

MRI е обща техника за изобразяване, използвана в болниците. Това диагностично оборудване генерира мощни магнитни полета, а не всички медицински устройства са съвместими с тази технология.
С HiRes Ultra конвенционалният MRI може да се постигне лесно6 и помощно клинично MRI може да се извърши с малка модификация. 

 

Защита на кохлеята

След като бъде вкарана в кохлеята, малката електродна матрица ще започне да стимулира слуховия нерв. 
HiFocus™ Mid-Scala Electrode защитава деликатната кохлеа и осигурява пълното й покритие за поширок спектър на звука.

 

Бъдещо доказателство

Имплантът HiRes Ultra използва технологиите, насочени към бъдещето, предназначени за подобряване  обработката на сигнала през следващите десетилетия.
Обновете звуковия си процесор и се насладете на нови функции и повече възможности, без да сменяте импланта си.


 

 

 

З В У К О В  П Р О Ц Е С О Р  
N A I D A  CI

 

 

Този тънък, лек процесор е дискретен и удобен за целодневна употреба.


Можете да изберете най- подходящия от деветте възможни цветови варианта, както и да използвате акумулаторни и обикновени батерии.

Лесен контрол с удобни бутони за силата на звука и програмите.


 

 Naida CI е перфектна комбинация от технологии на Phonak и Advanced Bionics.

Технологията за слухови апарати Phonak непрекъснато оценява звуците от околната среда и автоматично прилага специални функции за изчистване на звука, за да Ви помогне да чувате възможно най-добре. Това означава, че можете да разговаряте в шумен ресторант, да излизате на ветровито време, да понасяте най-острите звуци и обратното, за да не се затруднявате дори и в най-предизвикателните ситуации.

Advanced Bionics е единствената компания, която предлага вътреушни микрофони

Това местоположение на микрофона Ви помага да чувате звука естествено, както обикновено би достигнал до ухото Ви и улеснява телефонните разговори. Учените са доказали, че това разположение на микрофона може да Ви помогне да разбирате реч в шумна среда. Въпреки, че системата е предимно автоматична процесорът разполага с лесен контрол, за да можете удобно и дискретно да променяте силата на звука или програмите. Освен това предлагаме различни цветови варианти, батерии и аксесоари, за да персонализирате своя звуков процесор Naída CI.

 

“Да гледаш как глухото ти дете играе във водата, чува разбиващите се вълни, гмурка се, общува с приятелите си на плажа, е изцяло сбъдната мечта!” — майка на Advanced Bionics пациент

 

 

Защо да изберете Naida CI?

Безпроблемна работа и качество на звука

Насладете се на естествено качество на звука и използване на телефон само с вътреушен микрофон.16
Чувайте перфектно в шумна среда с автоматично насочващия се микрофон.14
Не пропускайте нито един звук с автоматичните функции за комфорт и разбиране.

Свързване 

Безжично свързване с Bluetooth и дистанционно насочени микрофони.
Приемете обажданията директно с домашен телефон съвместим с Naida CI от Phonak.
Подобрете чуването си в шумна среда и от разстояние с микрофонните системи Roger

Персонализирани решения за слуха

И двете Ви уши могат да функционират едновременно с Naída CI.
Автоматичната безжична връзка ухо-ухо позволява на Вашия звуков процесор да работи безпроблемно с друг слухов апарат. 
Лесно персонализиране според специфичните Ви нужди.

Активност и гъвкавост

Гмуркайте се и се наслаждавайте на звука с водоустойчивата кутия  AquaCase™.
Радвайте се на безкомпромисно чуване с единствения водоустойчив микрофон на пазара.18
Чувствайте се по-сигурни докато спортувате с off-ear clip, придържащ всяко нещо на мястото му.

 


Изцяло автоматично

Чуването се променя заедно със средата, а  средата Ви се променя по няколко пъти на ден. Когато от натоварена улица влезете в тиха  класна стая или от оживен мол се качите в  колата си, трябва да чувате максимално добре.

Благодарение на добавените от Phonak  технологии вътре в звуковия процесор Naída CI, Вие се възползвате от същите функции, които се  ползват от милиони потребители на слухови  апарати по целия свят. Звуковият процесор се  адаптира автоматично към звука около Вас. Автоматичните функции са предназначени за  чуване в шумна среда, заглушаване на остри  или неприятни звуци, намаляване шума от  вятъра или други  предизвикателни за слуха ситуации.

Световният лидер в слуховите технологии Phonak коренно промени функцията за анализ на акустичната среда, сложна система за оценяване на звуците при достигането им до микрофона и вземането  на важни решения за обработването им. Тази мощна технология позволява на Вашето устройтво  да се настройва бързо и автоматично, за да можете да се отпуснете и да се наслаждавате на  променящите се звуци от заобикалящата Ви среда. 
 

 

 

 

"Аз съм готвач и трябва да мога да общувам в шумна и  забързана кухня. В цялата суматоха трябва чуя поръчките, да ги повторя и да се уверя, че екипът работи заедно. Устройствата ми автоматично се настройват и улесняват чуването в шумната кухня. Това ми върна независимостта - изборът на кохлеарен имплант от Advanced Bionics беше най-доброто решение!"

- Advanced Bionics пациент 

 


 

Продължете да спортувате с Naída CI

Ако обичате да тичате, да карате колело, да плувате или просто да спортувате, устойчивият звуков процесор Naida CI ще Ви помогне да продължите да го правите. Задушният модел е перфектен за повечето дейности и среди, а също така издържа да дъжд, пот и висока влажност.


Искате нещо екстремно? Не рискувайте безопасността или удоволствието си като покривате микрофона си с чанта или ръкав. Системата Naída CI предлага само водоустойчиви микрофони. Това означава, че можете да се наслаждавате на безкомпромисно качество на звука във и извън водата. 
Така че, ако имате планове за скално катерене, триатлон или просто да се отпуснете край басейна, с Naida CI няма да пропуснете нито звук!

 


Лесният начин за по-добро чуване

Добрият слух е изключително важен и не трябва да се задоволявате с нищо друго, освен с цялостно решение. Това значи, че искате и двете Ви уши да работят задно и да подпомогнете слуха си. Звуковият процесор Naída CI е единствената кохлеарна имплантна система, способна автоматично да установи безжична мрежа със слуховия апарат на другото Ви ухо, като използва технологията Phonak Binaural Voicestream. Тази мрежа позволява едновременно да настроите силата на звука си или да променяте програмите си за двете уши с едно натискане на бутона за перфектна синхронизация. Устройствата споделят звукови сигнали, като Ви позволяват да прехвърляте телефонните обаждания към двете уши, както и по-добре да разбирате речта в шумна среда. 

Naída CI може да комуникира с друга Naída CI, със слухов апарат или дори с носен на ухото безжичен CROS микрофон. С правилната комбинация със сигурност ще се насладите на звуците и с двете си уши.
Звуковият процесор Naída CI може да задоволи всичките ви слухови потребности. 

>> ВИЖТЕ ВСИЧКИ КОМБИНАЦИИ << 


 

 

З В У К О В  П Р О Ц Е С О Р  
N E P T U N E 

 

 
 
Neptune™ e първият и единствен
водоустойчив звуков процесор в света,който  позвовява да изберете как да го носите, без това да пречи на производителността му.
 
 

 

Първият и единствен в света
водоустойчив звуков процесор

AB откри нови хоризонти с революционния звуков процесор Neptune™. Създаден да осигури най-доброто чуване в и извън вода, Neptune осигурява ключови предимства, които нямат аналог при нито един конкурентен процесор. Предлагайки Built Kid Tough™ надеждност, Neptune е идеален за всякакви водни спортове, всички терени, всички възрасти и всякакъв начин на живот. Той притежава тактилни контролери, лесна връзка с FM и аудио устройства и сменяеми контролери за ползване във вода и защита за децата.
 

 


 

Защо да изберете Neptune?
 

Напреднала водоустойчива технология

Вече може да се наслаждавате на всеки вид воден спорт, от сърфиране до кану-каяк, от рафтинг до водна аеробика, благодарение на уникалните иновации, изключителни удължени кабели и вградената технология Built Kid Tough™
 
Лесен за употреба
 
Създаден за лесна употреба и с уникална устойчивост, Neptune е идеален за всички възрасти и различни стилове на живот, независимо дали живеете в среда с висока влажност, искате да плувате свободно, да се наслаждавате на екстремни спортове или да обикаляте по света.
 
Носи го по свой начин, всеки ден
 
Лекият звуков процесор Neptune е създаден така, че позволява на Вас или Вашето дете да чувате света около Вас без да се налага да го носите на ухото си.
 
Повече мощност
 
Neptune идва и с пълен пакет от най-напредналите функции в света на слуховите решения, като включва функциите Cleat Voice, HiRes Fidelity 120 и AutoSound. С тях Вие безпроблемно ще чувате в шумна обстановка, ще се наслаждавате на музиката без да се налага да сменяте между програми. Това се случва напълно автоматично. 
 
 

 

 

 

Носи го различно всеки ден 
 
Единствено Neptune ви дава свободата да изберете как да го носите - закачен на косата, на ръката, на колана или просто да го носите в джоба си - без да правите компромис с качеството на звука. 
 

 

 

 

 

 


 

Стилен и елегантен дизайн

Богат избор на цветове

Два вида предавател: AquaMic или стандартен предавател

Работи както със сменяеми AAA батерии, така и със зареждащи се

Удобни за носене аксесоари: плувна шапка, гривна, лента за глава, клипс и др.

 

 

 

"Бих предпочета водоустойчив звуков процесор за детето си. Ако можеш да не го носиш зад ухото си, то можеш да го закачиш на банския или очилата си, като така ще е по-стабилен. Мога да си представя ако се гмуркаш и носиш звуковия процесор зад ухото как накрая ще ти се наложи да го търсиш на дъното на басейна. Затова си мисля и, че Neptune е единствената опция за детето ми."

- майка на Advanced Bionics получател 


 

AQUAMIC HEADPIECE

Първият и единствен в света водоустойчив микрофон за кохлеарен имплант. Ключът към чуването и разбирането във вода е водоустойчивият микрофон. Никой друг производител не може да осигури безкомпромисно чуване под вода както с уникалния микрофон AquaMic на AB. По-малко напредналите опции на пазара използват еднократни, с ограничена употреба стикери и калъфи, които покриват процесора на микрофона, замъгляват звука и възпрепятстват способността за чуване и
разбиране.
Единствено магнитната част с AquaMic съдържа водоустойчив микрофон, който няма нужда да бъде покриван и осигурява безкомпромисно чуване в и извън водата. Предлага се с различни по дължина кабели и цветни корпуси, също е съвместим и с двата звукови процесора Naída CI.


 

 

 

 

Детайли за продукта

 Патентован, водоустойчив дизайн в рейтинг IP68
за най-ясния звук в, под и около вода.

 Съвместим с аксесоара AquaCase™ и звуковите процесори Naída CI и Neptune.

 Надеждни кабели AquaMic в черен или бял цвят

 Дължини на кабелите AquaMic: 15 см, 30 см, 45 см, 61 см, 51 см, 107 см

Корпуси в пет цвята

 

 

 


 

AQUACASE ENCLOSURE

Първият и единствен в света водонепропусклив аксесоар с неограничена употреба. Осигурявайки пълна защита за звуковия процесор Naída CI, здравият аксесоар AquaCase е създаден за да позволи неограничено ползване докато се наслаждавате на всякакви приключения във всякаква среда.
Подходящ за къпане, плуване, гмуркане, каране на ски, разходка в планината, каране на колело в планината, тичане в кален терен, скално катерене – всякакви активности, без значение какви. За разлика от предлаганите от другите производители възможности AquaCase е аксесоар, създаден да задържи устройството здраво на място, за да не се тревожите, че Вашият процесор ще падне или ще го изгубите.

 

Детайли за продукта

Няма срок на годност или лимит на пътите за използване на
AquaCase*

 Съвместим с магнитната част AquaMic™ за носене с незащитен
микрофон във вода

 Вградена Kid Tough™ технология, която включва заключване за
сигурност и устойчиви на корозия материали, подходящи дори
за най-екстремни занимания

IP68 рейтинг за максимална защита срещу вода, прах, кал, пясък
и други замърсявания.

 Стабилно, надеждно „не на ухото“ носене за изключително
задържане и спокойствие

 


 

 

Информационна брошура

"Вашият път към по-добро чуване"