Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Швейцарско качество на достъпни цени!

Изживейте пълната палитра от звуци със слуховите апарати Phonak Baseo 

 

Покупката на слухови апарати е инвестиция в бъдещето на Вашето здравословно състояние. Не правете компромис!

 

До началото на юли всички пенсионери и неосигурени лица имаха възможност да се докоснат до швейцарско качество слухови апарати напълно БЕЗПЛАТНО. За съжаление, от 01/07/2018г. държавната помощ бе намалена от 420лв на 170лв., което не може да покрие напълно цената за качествените слухови апарати на водещи производители в сферта на слуховите решения.

 

Какво включва покупката на КАЧЕСТВО?

При нас слуховите апарати са с доказано високо качество. Цените им започват от 290лв, като вие доплащате само 120лв от цената за най-базовия модел. Ние предлагаме и възможността с изплащане на две вноски по 60лв.


Освен слуховия апарат и по-добро чуване, вие получавате:


Безплатно изследване на слуха

При нас Вие получавате цялостно изследване на слуха, което включва първичен преглед на ушните канали, тест на слуха и консултация. При установяването на слухова загуба, нашите специалисти ще Ви предложат подходящо слухово решения спрямо Вашите нужди и бюджет. 

Проба на слухови апарати 

За да се уверите в качеството на слуховите решения, които предлагаме, може да се възползвате от 14-дневна проба* на избран от Вас модел апарат. Така ще може да го тествате в средата, в която прекарвате ежедневието си и да прецените как се чувствате със съответния модел и настройките, сложени от специалиста. Ние сме Ви подготвили специален Дневник наблюдения, в който може да записвате впечатленията си по време на пробния период. Това ще помогне както и на Вас при правенето на избор след пробното носене, така и на нашите специалисти при правенето на първа настройка или предлагането на друг апарат за проба. 

* След оставяне на депозит от 50% от цената на избрания модел апарат. При случай на загуба или повреда по време на пробно носене депозита не се възстановява. 

Безплатна отливка 

С покупката на базов апарат от нас, Вие получавате и безплатна отливка, изработена от материали на немската марка Egger в нашата специализирана лаборатория. 


Настройка на апарата

При закупуване на апарат от нас, нашите специалисти ще настроят слуховите Ви апарати спрямо вида на Вашата слухова загуба и лични предпочитания. Ако усетите след настройката, че не се чувствате добре - винаги може да се върнете за нова настройка без да заплащате допълнително. 

Профилактика

След като вече сте закупили апарата и е направена първата настройка, Вие може да се възползвате и от безплатна профилактика през целия период на експоатация. Профилактика включва консултация, преглед на състоянието на апарата, промяна в настройките, слагането на нови такива и прочие. 

 Oсвен това ние ще ви помогнем за получаването на държавна помощ, която включва минаване през лекарска комисия и подаване на документи в Агенция „Социално подпомагане“.

Ние не правим компромис с качеството, не правете и Вие! 

Нашата основна цел е да предоставим възможно най-доброто решение и обслужване на нашите клиенти. Затова искаме да сме неразделна част от целия процес, който те преминават - от установяването на слухова загуба през избора на апарат и след това!

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Phonak Baseo Q5 

Това е най-доброто решение за хора, които искат качествено слухово решение, но са с ограничен бюджет. Слуховите Phonak Baseo Q5 успешно елиминират пищенетонамаляват фоновия шум и имат насочен микрофон. Подходящи са за хора с лека до дълбока слухова загуба и са достъпни в 2 цвята – телесен и черен.

ЗАПИШЕТЕ СЕ И ПРОБВАЙТЕ КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

ПОПЪЛНЕТЕ ДАННИТЕ СИ ВЪВ ФОРМАТА ОТДОЛУ И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС, ЗА ДА ВИ ЗАПИШЕМ ЧАС.