Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ НА СЛУХА ВЪВ Fonio!

Да си направите тест на слуха в Център за слуха FONIO е бързо и лесно. Нашите специалисти ще тестват Вашия слух внимателно и обстойно и ще Ви задават въпроси за Вашето ежедневие и за ситуациите, в които попадате. Тестът на слуха не е болезнен, не предизвиква дискомфорт и веднага получавате своите резултати.

 

Как протича процедурата?  

Визуален преглед

Вашите уши ще бъдат прегледани с помощта на инструмент, наречен отоскоп, за да се провери дали имат някакво запушване, което може да пречи на вашето чуване. Ако открием нещо, което пречи на чуването, ще ви препоръчаме да посетите подходящ лекар /УНГ/.

Подробен тест на слуха

Вашият тест за изследване на слуха ще включва различни аудиометрични и ежедневни звуци, за да можем да оценим вашата способност да чувате. По време на теста ще имате слушалки на главата и ще отговаряте дали чувате различни тонове. Вашите отговори всъщност ще измерят нивото на звука, който чувате.    

Незабавни резултати

По време на теста вашия специалист по слухопротезиране ще нанася честотите, които чувате на графиката и ще ви обяснява резултатите. Това се нарича аудиограма. Ако нямате никаква загуба на слуха, специалистът ще Ви препоръча да дойдете отново при нас в период до две години.        


Можете да си запазите директно час ТУК или да попълните формата по-долу и ние ще се свържем с ВАС, за да насрочим час за преглед с някой от нашите специалисти. 

НЕ ОТЛАГАЙТЕ!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ НА СЛУХА ОЩЕ СЕГА!