Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Открийте перфектните слухови решения

Слухови апарати на швейцарската марка Phonak и немската Signia Siemens предлагат чудесно качество на звука. Създадени са за хора, които търсят ефективни решения за подобряване на ежедневните си комуникационни нужди. Те разполагат с програми, които елиминират дразнещото пищене и намаляват разсейващия фонов шум. Предлаганите от нас модели се разпределят в 5 ценови класа. Като всяко следващо ниво предлага всичко от предходното и е обогатено с допълнителни функции.

Слуховите апарати от базовия клас са идеални за личен разговор в тиха среда и идват в гама от 4 цвята, които идеално се връзват с кожата и косата на ползвателя им и остават незабелязани. Подходящи са за хора с лека до дълбока слухова загуба.

Основният клас слухови апарати, подходящи за хора от средна до дълбока слухова загуба, осигуряват комфорт  на чуване в тиха среда и правят високочестотните звуци по-лесни за чуване. Покриват от средна до дълбока слухова загуба и са създадени за хора, които търсят достъпно, но ефективно решение за подобряване на ежедневните си комуникационни нужди.

Стандартният клас слухови апарати разполагат с пакет от функции, които отговарят на ежедневните слухови нужди с минимални до средни нива на фонов шум. Покриват от средна до дълбока слухова загуба и се предлагат в три модела според степента на загуба на слуха и нивото на мощност на слуховия апарат. Те се контролират само с едно докосване, автоматично настройват усилването на звука, повдигат басовите честоти и дават възможност за възприемане на телефонните разговори с двете уши. Разполагат с функция за съхранение на данни за времето на ползване на апарата.

Високият клас слухови апарати подобряват способността за чуване в различни звукови среди и покриват от средна до дълбока слухова загуба. Те могат да се настройват безжично,  дават възможност за слушане на любима музика, правят високочестотните звуци по-лесни за чуване и повдигат басовите честоти. Също така смекчават въздействието на внезапни или неочаквани силни шумове и автоматично определят посоката на гласа при шофиране.

Премиум клас слухови апарати се справят с всички слухови предизвикателства и подпомагат разбирането в най-трудните звукови ситуации. Предлагат иновативни технологии, високо ниво на комфорт и допълнителна мощност. Те са устойчиви на вода и прах и напълно безжични. Разпознават и премахват неясните звуци при ехо и предотвратяват изкривяването на звука. Подходящи са за хора със средна до дълбока слухова загуба.

Нашите специалисти ще Ви отделят време, за да разберат какви затруднения със слуха имате и ще Ви препоръчат най-доброто решение.