Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Слухов апарат PHONAK модел Audeo V90

(7 гласа, оценка 5.00 до 5)
-
Семейството Audeo V е най-всеобхватното портфолио слухови апарати от технологията RIC /Receiver-in-canal/ - апарати с изнесен говорител, които са подходящи за всички слухови загуби от леки до тежки. Слуховите апарати Audeo V включват 4 дизайна като големина, три различни мощности и избор от 4 класа от основен до премиум клас.

4,800.00 лв
Подробно описание

Слуховите апарати Phonak Audeo V90 са от серия премиум клас слухови апарати. Всички модели предлагат решение за Тинитус (шум в ушите). Слуховите апарати Audeo V работят с иновативната технология на платформата Venture на Phonak и са идеалното решение за тези клиенти, които предпочитат най-доброто решение за слуха в дискретен вид.

Audéo V използва технологията Receiver-In-Canal (RIC), апарати с изнесен говорител. Работят под новата и авангардна система за автоматична работа Autosense OS. Слуховите апарати Audeo V са интелигентно решение за хората с намален слух за  безпроблемно чуване и разбиране дори и в най-предизвикателните акустични ситуации.

Phonak Audeo V90 се предлага в 4 различни варианта в зависимост от степента на слухова загуба и нивото на мощност на слуховия апарат:

  • Phonak Audеo V-10 
  • Phonak Audеo V-13
  • Phonak Audеo V-312
  • Phonak Audеo V-312T – с T-coil

В елегантен, модерен дизайн и черупка, подсилени с високотехнологични материали за повече здравина, Audéo V се предлагат в четири различни класове и предлагат богат избор от цветове – сливащи се или открояващи се от цвета на косата или цвета на кожата.