Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Правилният слухов апарат за вас

В Център за слуха Fonio ще намерите висококачествените швейцарски слухови апарати на световния лидер Phonak. Разполагаме с пълната гама от всички модели слухови апарати. Важно нещо, което трябва да знаете е, че всеки апарат е индивидуален и се избира според специфичната загуба, начин на живот и бюджет, с който разполагате. 

Слуховите апарати могат да бъдат задушни, вътреушни и вътреканални в зависимост от това къде и как се поставят на ухото.

ВАЖНО: 

За закупуването на слухов апарат  нашите клиенти могат да се възползват от целева безвъзмездна помощ в размер между 406 и 1200 лв. от Агенция "Социално подпомагане" за отпускане на средства за закупуване на дигитални слухови апарати. За повече информация можете да се свържете с нас. 

Слуховите апарати Phonak са разпределени в няколко семейства класове:​

  • Базов - слухови апарати, които притежават от 2 до 4 канала и 2 програми. Подходящи са за възрастни хора, които водят по-изолиран начин на живот и прекарват времето си основно вкъщи. Цени от 406 лв. до 1050 лв. 
  • Основен - слухови апарати, които предлагат малко повече функции от базов клас. Имат 8 канала и са с 4 програми. Подходящи са за хора, които са в предпенсионна възраст или съвсем наскоро са станали пенсионери. Тези слухови апарати ще им предоставят необходимите функции за техния все още по-активен начин на живот и общуване. Цените им са между 1050 лв. и 1800 лв. 
  • Стандартен - са слухови апарати с 12 канала и 6 програми. Подходящи са за работещи хора, които разполагат с по-скромен бюджет и не могат да си позволят върховите технологии и цени на високия и премиум класа. Този клас ще покрие нуждите на хората със слухова загуба без да предоставят последната и най-нова технология. Цените започват от 1800 лв. и стигат до 3000 лв.
  • Висок - са слухови апарати с 16 канала и 8 програми. Тези слухови апарати от висок клас са подходящи за активни хора, които искат да се насладят напълно от естествените звуци, които ги заобикалят, когато попадат в различни шумови среди. Този клас слухови апарати са с включени функции от технологията Binaural VoiceStream , което означава безжична комуникация между двойката слухови апарати така, че максимално да уловите всеки звук и чрез двете си уши. Цените на този клас започват от 2700 лв. и стигат до 4000 лв. за брой. 
  • Премиум - са най-високият клас слухови апарати с върхово качество и технологии, и богата гама от функции. Имат 20 канала и са с 10 програми. Подходящи са за активни бизнес хора, които искат да се възползват от изцяло автоматични настройки. Апаратите са със собствен изкуствен интелект и изцяло сами разбират и определят програмата, която да използват. Това са слуховите апарати от най-върхов клас и съответно цени. При нас можете да намерите този клас слухови апарати на цени между 4200 лв. и 6500 лв.

 

Функция StereoZoom на Phonak

На клипчето по-долу ви представяме демонстрация на функцията StereoZoom на апарати Phonak, която в шумна среда насочва микрофоните на апарати силно стеснено напред така, че спокойно да чувате човека, който говори пред вас. 

https://www.youtube.com/watch?v=Lj2NSIPuPwY

ПОКУПКА БЕЗ РИСК!

ПРОГРАМА: 100% КЛИЕНТСКА УДОВОЛЕТВОРЕНОСТ! 

​В Център на слуха FONIO Клиентът е с главно "К".  Нашата цел е да предложим най-доброто решение за нуждите на клиентите ни. Затова създадохме програмата за "100% Клиентска удоволетвореност", която да гарантира безрискова покупка за нашите клиенти.  Всеки от Вас - нашите клиенти - може да се възползва от нея при желание преди покупката на слухов апарат. При нас можете да изберете да тествате слуховите си апарати за период от 7 дни без ангажимент за покупка. Прочети повече за програмата 100% Клиентска удоволетвореност.

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА ПРОБА И ТЕСТ:

Не забравяйте, че всеки слухов апарат е индивидуален! Не бързайте и задължително посетете нашия център, за да се запознаете с най-доброто от света на слуховите апарати. За да ви помогнем в избора Ви ние ви помагаме като предоставяме БЕЗПЛАТЕН тест на слуха преди да решите кое е най-доброто решение за вашия или на ваш близък проблем. Заповядайте при нас!  Запишете си час за БЕЗПЛАТНА консултация с наш специалист! Заповядайте и на място в НАШИТЕ ЦЕНТРОВЕ! 

Можете да се свържете с нас на БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН 0800 20 123 или да попълните формата по-долу и ние ще се свържем с ВАС, за да насрочим час за преглед с някой от нашите специалисти.