Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123
green-line-img

Модели слухови апарати Phonak

 

Над 60 години слуховите апарати на швейцарската компания Phonak помагат на хората със слухова загуба да водят нормален начин на живот. Ако имате проблеми със слуха, една от първите стъпки е да изпробвате модерен слухов апарат. 

Слуховите системи на глобалния лидер Phonak могат да бъдат намерени и у нас - всички модели на швейцарския производител на слухови апарати могат да бъдат тествани и закупени от Център за слуха Fonio - официален представител на Phonak за България. 

Запишете си час за тест и специалистите на Fonio ще ви обяснят как може да смените старите си апарати с нови или как да закупите за първи път слухов апарат в случай, че имате слухова загуба.

 

Пълна гама с моделите слухови апарати Phonak 

 

Phonak Audéo Q - малък корпус, голямо изпълнение.

Слуховите апарати Phonak Audeo Q са изкючително дискретни задушни слухови апарати. Те са оборудвани с с т.нар. RIC /Receiver-in-the-canal/ - Приемник в канала, като доставят отлично качество на звук и работят безотказно във всякакви условия. Audéo Q се предлагат в четири различни класа с различна мощност и дизайн.

    Пробвай компактните модели Audeo Q

 

Phonak Audéo S  - Брилянтен дизайн с технологията Spice+

Серията слухови апарати Audeo S с технологията CRT /Canal Receiver Technology/ предлага колекция от малки и стилни задушни слухови апарати с мощност, гъвкавост и стабилност, които да отговорят на нуждите на слуха на клиента и на неговия индивидуален начин на живот.

 

   Тествай Audeo Sмощни и стабилни, тези апарати ще отговорят на нуждите ви

 

Phonak Bolero Q

Слуховите апарати от серията Phonak Bolero Q са проектирани за тези клиенти, които желаят най-доброто. Bolero Q са задушни слухови апарати, които покриват от лека до дълбока слухова загуба. Те се предлагат в четири класа - премиум, висок, стандартен и основен.

   Изпробвай най-доброто от Phonak (Bolero Q)

 

Phonak Milo UP

Истинско качество в серията базов клас слухови апарати на Phonak. Слуховите апарати Milo UP се отличават с простота и фокус върху най-същественото: качество и надеждност на достъпна цена. Те затвърждават обещанието, че Phonak е за всеки и покриват от тежка до дълбока слухова загуба.

  Запиши се за тест на Milo UP, който се покрива изцяло от помощта на Дирекция "Социално подпомагане"

 

Phonak Naida Q

Слуховите апарати Phonak Naida Q е най-пълната серия слухови апарати, които покриват от средна до дълбока слухова загуба. Те са с голяма мощност, подобрена скорост на обработка и обогатяващ качеството на цялостния звук. Използват отлична технология с голям набор от функции.

   Слушай с многофункционалните Naida Q

 

Phonak Naida S

Задушните слухови апарати Phonak Naida S са подходящи от умерена до дълбока загуба на слух. Моделите от серията предоставят технологични иновации в изненадващо малко устройство. PHONAK Naida S са в 4 класа на изпълнение и 3 нива на мощност.

  Иновативни и модерни - Naida S (тествай)

 

Phonak Nios S

Слуховият апарат Phonak Nios S H20 позволява на децата да се радват на повишена чуваемост и без усилие да трупат слухов опит. Апаратите от тази серия са с малък размер и са водоустойчиви. Nios S съчетава най-малкия дизайн с възможно най-добро представяне.

  Направете тест на вашето дете с Nios S

 

Phonak Sky Q

Слуховите апарати за деца Phonak Sky Q са базирани на технологията Quest и предлагат нови функции от технологията Binaural VoiceStream специално за деца. Sky Q са водоустойчиви, прахоустойчиви и защитени от отваряне. Имат подобрени възможности за настройка в режим Junior mode.

  Запишете детето си за тест на специалната линия Sky Q

 

Phonak Virto Q

Слуховите апарати Phonak Virto Q са серия вътреушни слухови апарати и предлагат най-високите подобрения на дизайн и гъвкавост с широко разнообразие от възможности. Те са в четири различни модела според нивото на мощност - от премиум до основен клас. 

   Изпробвайте вътреушните и дискретни апарати Virto Q

 

Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q са базиран на Quest технологията. Те са с чудесно качество на звука и се предлагат на изключително достъпна цена.

Phonak Tao Q

Моделите Phonak Tao Q предлагат чудесно качество на звука и доказано първоначално възприемане. Предназначени са да балансират между удобство и разбиране на реч от самото начало. Дискретност на достъпна цена – Tao Q.

Phonak Dalia

Phonak Dalia са основен клас слухови апарати с технологията Spice+. Phonak Dalia е оптималният избор за клиентите с ограничен бюджет. Слуховите апарати Phonak Dalia покриват от лека до дълбока загуба на слуха.

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ВЪВ ФОРМАТА И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС, ЗА ДА ВИ ЗАПИШЕМ ЧАС ЗА ПРОБА!