Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

Кохлеарни импланти

green-line-img

Не сте сами

Над 5% от населението на света (приблизително 360 милиона души) са засегнати от слуховата загуба. За щастие живеем във време, в което можем да продължим да водим нормален, пълноценен живот, благодарение на напредналите технологии.

Много от хората с тежка до дълбока слухова загуба продължават да имат успешен живот благодарение на най-новите технологии на Advaced Bionics. С над 20 годишен опит, ние сме сигурни, че работи, защото виждаме невероятните резултати всеки ден.

С Advanced Bionics можете да живеете прекрасен живот. Ако слуховите апарати не помагат, а искате да чувате по-добре, отколкото чувате сега, то Вие се намирате на точното място. Направете тези бързи тестове, за да разберете дали кохлеарните импланти са подходящото решение за Вас.

Кохлеарният имплант НЕ е слухов апарат


Докато слуховите апарати усилват звука, кохлеарните имплантанти заобикалят повредената част на ухото и използват електрическо стимулиране, за да Ви позволят да чувате. Това е единствената технология, способна да възстанови функционално едно от петте сетива, използвайки усъвършенствана система от микрофони и звукови процесори. Също така за разлика от слуховите апарати, които често не са покрити от застраховка, кохлеарните импланти са покрити от повечето застрахователни полици.
Научете повече >> 

Кохлеарните импланти са решениe за цял живот

Не е мозъчна операция, а рутинна амбулаторна хирургическа процедура, при която се прави малък разрез зад ухото, за да се постави имплантатът. Вероятно ще можете да се приберете у дома още същия ден.


Подходящи са за всяка възраст

Кохлеарните импланти могат да се използват от хора на всички възрасти.  Разберете дали сте кохлеарните импланти са подходящо слухово решение за вас или Вашето дете ТУК

 

→ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ

Ако изберете да продължите по пътя към по-добро чуване с нас, нашите специалисти са готови да отговорят на всички Ваши въпроси. Можете да се свържете с нас по няколко начина:

Наясно сме, че всяка ситуация е уникална и всеки кандидат има различни цели и страхове. Нашите висококвалифицирани специалисти ще Ви дадат само най-доброто за Вас и Вашите близки. Краткият разговор може да Ви насочи към решението, което е подходящо за Вашия начин на живот.