Безплатен телефон

0800 20 123
0800 20 123

Безплатен телефон

0800 20 123

БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ НА СЛУХА ВЪВ Fonio!

ТЕСТ: Имам ли проблем със слуха?

  1. Струва ли Ви се, че хората „мънкат“?
  2. Налага ли Ви се да усилвате звука на телевизора или радиото?
  3. По-лесно ли разбирате мъжки глас в сравнение с женски или детски глас?
  4. Трудно ли чувате звънеца на вратата или звъненето на телефона?
  5. Когато сте сред група хора или в препълнен ресторант изпитвате ли затруднение да следите разговора?
  6. Склонни ли сте да ограничите социалната си активност поради това,че трудно чувате и комуникирате?
  7. Някой от близките Ви споменавал ли е, че може би имате проблем със слуха?

Ако сте отговорили с "ДА" на някои от горните въпроси много вероятно е да страдате от частична загуба на слуха. Съветваме ви по-скоро се обърнете към специалист, за да си направите тест на слуха си!

Много хора смятат слуха за даденост и не му обръщат внимание. В началото загубата на слуха е съвсем лека и почти незабележима. С времето тя започва да се задълбочава. Тогава общуването става проблем. Трудно разбирате какво говорят хората около вас, започвате да се изолирате от околния свят, а времето на работното място се превръща в безкрайно мъчение. Не се оставяйте да стигнете чак до там. Заповядайте във Fonio. 

Във Fonio ще намерите екип от професионалисти, които с усмивка ще ви приемат и ще ви обслужат на най-високо ниво. Можете да направите тест на слуха в нашите центрове в страната без да се налага да чакате и в удобно за вас време. 

Да си направите тест на слуха в Център за слуха FONIO е бързо и лесно. Нашите специалисти по слухопротезиране ще тестват вашия слух внимателно и обстойно и ще ви задават въпроси за вашето ежедневие и за ситуациите, в които попадате. Тестът на слуха не е болезнен, не предизвиква дискомфорт и веднага получавате своите резултати.

Какво се случва по време на вашия тест за изследване на слуха?         

Визуален преглед

Вашите уши ще бъдат прегледани с помощта на инструмент, наречен отоскоп, за да се провери дали имат някакво запушване, което може да пречи на вашето чуване. Ако открием нещо, което пречи на чуването, ще ви препоръчаме да посетите подходящ лекар /УНГ/.

Подробен тест на слуха

Вашият тест за изследване на слуха ще включва различни аудиометрични и ежедневни звуци, за да можем да оценим вашата способност да чувате. По време на теста ще имате слушалки на главата и ще отговаряте дали чувате различни тонове. Вашите отговори всъщност ще измерят нивото на звука, който чувате.    

Незабавни резултати

По време на теста вашия специалист по слухопротезиране ще нанася честотите, които чувате на графиката и ще ви обяснява резултатите. Това се нарича аудиограма. Ако нямате никаква загуба на слуха, специалистът ще ви препоръча да дойдете отново при нас в период до две години.         

Демонстрация на живо

Ако вашият тест показва, че имате загуба на слуха, вашият специалист слухопротезист ще ви даде възможност да пробвате слухов апарат. По този начин вие ще усетите разликата със слухов апарат и ще почувствате какво е да носите слухови апарати.           

Заповядайте при нас!  Запишете си час за БЕЗПЛАТЕН тест на слуха с наш специалист! Заповядайте и на място в НАШИТЕ ЦЕНТРОВЕ в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново и Габрово.

Можете да ни намерите на БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН 0800 20 123 или да попълните формата по-долу и ние ще се свържем с ВАС, за да насрочим час за преглед с някой от нашите специалисти. 

НЕ ОТЛАГАЙТЕ! ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ НА СЛУХА ОЩЕ СЕГА!